• Trykhed & god service​
  • Veluddannet tandlæger
  • Vi har lørdagsåbent
  • Fornuftige priser​

Brug for behandling?

BOOK HER

Vores åbningstider​

Mandag​

​8.00 til 17.30

Tirsdag

​8.00 til 17.30

Onsdag

​8.00 til 15.00

Torsdag

​7.00 til 15.00

Fredag

​8.00 til 14.30

Nogle Lørdage

​8.00 til 13.00

Find klinikken​

Viborgvej 150, 8210 Århus V​

Knækket tand, hvad kan vi gøre?​

Hvis du har en knækket tand kan der være flere løsninger på problemmet og behandlingen afhænger naturligvis af, hvor stort et stykke, der er knækket af.

Det kan i nogle tilfælde være muligt at reparere tanden med en fyldning af plast eller sølv, men er den meget ødelagt, er det i mange tilfælde bedst at forsyne tanden med en krone.

Går du med en knækket tand og ønsker hjælp?

Èn måde at behandle en knækket tand på er ved at fremstille en tandkrone og påsætte den på den knækkede tand. Du kan få kroner i guld, metal-keramik eller porcelæn. Hvilket materiale din krone bliver fremstillet i afhænger af kravene til holdbarheden og placeringen i tandrækken.

Kroner kan fremstilles både i Danmark og i udlandet og prisen afhænger af, om der skal fremstilles en af de meget smukke "smykkekroner" eller om kravet til æstetikken og ventetiden på kronen er mindre vigtig. Ved valg af kronetype er der naturligvis fordele og ulemper ved de forskellige muligheder, og det endelige valg træffer vi i fællesskab.

Ved at klikke på nedstående link til vores meget dygtige danske tandteknikker, kan du se hvor smukt og "usynligt" en krone kan laves. Link til Dental Design.

Bestil tid tid behandling af din knækkede tand

Tandklinikken Hasle Torv sidder klar til at tage en snak med dig om behandling af knækket tand, så du igen ​kan få et smukt smil igen. Ring til os på telefon 86 15 62 63 og hør hvordan vi kan hjælpe dig med din knækkede tand på vores klinik i Hasle, Aarhus. 

Du kan også booke en tid online via vores online-booking

SE VIDEOEN OM

TANDKLINIKKEN HASLE TORV

Tandklinikken Hasle Torv // Viborgvej 150, 8210 Århus V. // Telefon: 86 15 62 63 // E-mail: post@tkhasletorv.dk